A DEFENCE OF THE ORDINARY PERSON

Foredrag på engelsk med forfatter Anne Bitsch + lansering av katalogen til årets Hannah Ryggen Triennale 2022.

  • Foto: Siw Pessar (Foto/Photo)
    1/1
    Foto: Siw Pessar

Tirsdag 28.juni kl. 18.00 

på TKM Gråmølna ved Solsiden

GRATIS

«Anstendighet raser, grenser raser, folk raser. De store monumentenes tid er over», skriver Anne Bitsch i sin spesialskrevne tekst til katalogen for Hannah Ryggen Triennale 2022.Hun spør videre: Hvordan har fascismen artet seg i Norge siden andre verdenskrig? Og hvordan ser vår tids politiske motstand ut?

Velkommen til foredrag på engelsk med forfatter Anne Bitsch på TKM Gråmølna ved Solsiden! Samme kveld lanserer vi katalogen til Hannah Ryggen Triennale 2022 Anti-monument. 

Om katalogen:
I katalogen utforsker kuratorene og inviterte forfattere dialogene som oppstår mellom Hannah Ryggens billedtepper og samtidskunstnernes arbeider i triennaleutstillingene, noe også det rike bildematerialet formidler. Redaktør er kurator Solveig Lønmo som har holdt i trådene på hele triennaleprosjektet.

Om foredragsholderen:

Anne Bitsch (1978) er en norsk-dansk forfatter med doktorgrad i samfunnsgeografi. Hun har skrevet flere bøker, essays og artikler om tema som spenner bredt fra kjønn til høyreekstremisme. Hennes siste bok "Brorskapet" skildrer fremveksten av militant nasjonalisme i perioden 1979-2001.

 (Foto/Photo)