Hopp til hovedinnhold

Design og kunsthåndverk i det nye Nasjonalmuseet

15. februar 2018 kl: 18:00
Foredrag ved Widar Halén, Avdelingsdirektør for kunsthåndverk og design ved Nasjonalmuseet for kunst, arkitektur og design

  • 1/1
    Illustrasjon av det nye Nasjonalmuseet for kunst, arkitektur og design på Vestbanen Illustrasjon: MIR kommunikasjon / Kleihues + Schuwerk / Statsbygg / Nasjonalmuseet for kunst, arkitektur og design

Er du spent på hvordan utstillingene i det nye Nasjonalmuseet i Oslo blir? Det nye museet åpner ikke før i 2020, men allerede nå er den nye samlingsutstillingen nesten klar på tegneblokka! Hva er nytt – for publikum, for kunsten og for kunsthistorien? Og hvordan kommer samlokaliseringen av kunstartene kunst, arkitektur, kunsthåndverk og design til uttrykk i utstillingen?

Peder Valle, samlingsmedarbeider ved Nasjonalmuseet, tar oss med inn i utstillingssalene i det nye museet for å se nærmere på presentasjonen av design og kunsthåndverk.

Foredraget arrangeres i regi av Nordenfjeldske Kunstindustrimuseums Venneforening, men er åpent for alle interesserte. Foredraget er gratis for foreningens medlemmer,  for øvrige besøkende er arrangementet inkludert i inngangsbilletten til museet.