Hopp til hovedinnhold

Liv og røre i Munkegata

Den 3.- 5. august kryr Trondheim av liv med Trøndersk Matfestival og Bryggerifestivalen rundt Torvet, og Olavsfestdagene rundt Nidarosdomen. Derfor har vi laget en rekke aktiviteter som foregår utenfor og innenfor museets dører, slik at du beholder festivalfølelsen når du vandrer oppover Munkegata.

  • 1/1

På fortauet utenfor museet kan barna lage mønstre med ulike geometriske figurer; kombinasjonsmulighetene er mange, så det er bare å prøve seg frem. Vår museumsbutikk har stand ute i Munkegata med gode tilbud på bøker, og inne i resepsjonen er det muligheter for å kjøpe kunsthåndverk og design av høy kvalitet. Hele familien kan besøke våre sommerutstillinger, "What wood would" og "Grete Prytz Kittelsen", og glem ikke å ta turen opp i barneverkstedet i andre etasje hvor vi har ulike leker i tre. På torsdag og fredag arrangerer vi spesialomvisninger i våre stilhistoriske samlinger, hvor du kan bli nærmere kjent med drikkekultur gjennom tidene. 

Arrangementet er et samarbeid mellom Bryggerifestivalen, FARK, Gullsmed Møller, Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum og Trøndersk Matfestival. 

Aktivitene ute på fortauet er gratis. Aktivitene/utstillingene inne i museet er inkludert i inngangsbilletten (100/80kr, barn 0-18 år går gratis). 

Museum24:Portal - 2024.06.11
Grunnstilsett-versjon: 1